Anmälan till sommarläger är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hellas Friidrottsklubb
Välkomna till friidrottens underbara värld där det finns något för alla!
Mats Olssons minnesfond
Den 21 juni 2014 avled Hellas mycket omtyckta Löpargruppstränare Mats "Matte" Olsson. För att hedra hans jobb och tankar, har Hellas startat en fond till hans minne.

Avsikten med fonden är att årligen dela ut pengar i form av stipendier till aktiva eller ledare inom Hellas Friidrott som tränar och tänker i Mattes anda.

Långsiktigt tänk och kamratskap är ledorden för att kunna söka eller tilldelas pengar. Priset kommer att delas ut under Hellas årliga höstkick-off.

Bankgiro: 823-8289 Hellas Friidrott, Mats Olssons Minnesfond

Skriv från vem insättningen är, gärna med några ord via mail till nedan adress.

info@hellasfriidrott.se

Jury
Beslutande för vem eller vilka som ska tilldelas pengar är nära släktingar till Mats, Susanna Arbinge och Jeanette Sténson Hallgren.

Susanna Arbinge, sarbsus@hotmail.com


Hellpp - Nytt stipendie inom Hellas friidrott

Vi kan med glädje meddela att klubbens duktiga veteran – Krzysztof "Chris" Furmaniuk – genom bidrag möjliggjort vårt nya stipendie Hellpp, som står för Hellas Help Pris.


Syftet med stipendiet är att uppmärksamma de som sliter och jobbar i det tysta eller kanske behöver bidrag för att kunna utföra sin älskade idrott. Det är inget elitstipendie utan ska tillägnas för slit, god kamratskap och andra viktiga egenskaper/händelser.


Målet är att vi under fem års tid ska dela ut medel till aktiva, ledare med flera som uppfyller stipendiets syfte.


När delas det ut
Stipendiet delas ut under något arrangemang, möte eller liknande där flera av klubbens medlemmar finns samlade. 


Till vad
Stipendiesumman ska användas för friidrottsrelaterade aktiviteter/matieral med mera, som exempelvis bidrag till medlems- och träningsavgift, skor, träning- och tävlingkläder eller tävlingsresa/träningsläger. Kan även användas för resor till och från träningarna.


Juryn består av:
Krzysztof "Chris" Furmaniuk
Jeanette Sténson Hallgren (klubbens huvudtränare och sportchef)

 
WEBSHOP
Samarbetspartners