SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hellas Friidrottsklubb
Välkomna till friidrottens underbara värld där det finns något för alla!
Stipendier till Hellas aktiva friidrottare
2022-12-01 10:06

Stipendier till Hellas aktiva friidrottare som utdelades i samband med julbordet den 28 november.

Stipendie från Hellas-alliansen

Ellen Garneij

Ellen som är ung tjej tilldelas stipendium från Belzska fonden därför både tävlar och samtidigt siktar framåt mot en tränarroll då hon redan har hunnit gått en tränarkurs.

Stipendier ur Gamla Helleners stiftelse och fonder

Farbrors Minne

Bilge Kaya

Bilge är en utmärkt tränare med fullt ansvar för planeringen och genomförandet för en egen träningsgrupp. Hon är talangfull med sitt eget idrottande men har haft lite besvär med skador och fortsätter ändå att satsa. Bilge tilldelas stipendium från stiftelsen för Farbrors minne.

Palmerska Fonden

Beatrice Lindberg

Beatrice har särskilt utmärkt sig under året och gjort stora framsteg. Med sina två silvermedaljer på ungdoms-SM i diskus och slägga har hon satt Hellas på kartan i friidrottens kastgrenar på ungdomssidan. Hon har satt rejäla personliga rekord i både diskus och slägga. Beatrice tilldelas ett stipendium från den Palmerska fonden.

Tom Emfel

Tom är en trestegshoppare som visat framfötterna genom att komma sexa på ungdoms SM både ute och inne. Han är en hoppartalang med stor utvecklingspotential. Tom tilldelas ett stipendium från den Palmerska fonden.

Supporterfonden        

Emilia Sjöstrand

Emilia tilldelas ett stipendium från supporterfonden för utomordentliga resultat och som ska användas till kostnader för fortsatt träning på elitnivå.

 

Föreningskläder som julklapp
2022-11-22 08:19

 

Passa på att kika in i vår webshop där det just nu finns en massa fina produkter för träningen i vinter. Tänk på att lägga din order i god tid om ni vill ha den till jul, dock senast 16/12.

Innesäsongen
2022-11-11 13:46

I veckan börjar våra träningsgrupper träna inomhus. Första tävlingen för våra aktiva är Första chansen den 19-20 november där vi har ca 40 aktiva från Hellas som anmält sig. 

Hellasloppet 2022
2022-10-10 08:54

Vill tacka alla som deltog i årets Hellaslopp. Vilket härligt familjelopp! Över 400 löpare. Tre distanser: 400 m, 1400 m och 7.5 km. Årets yngsta deltagare var 20 månader och den äldsta 83 år! Funktionärerna gjorde ett grymt jobb. Fantastisk mat och vädret var helt perfekt. Alla var jättenöjda.
Kul med prova-påaktiviteter. Bravo.
Ett mycket lyckat Hellasarrangemang.

Friidrottskul ht 2022 inne
2022-10-04 20:45
 
Fina placeringar på Stockholmskampen
2022-09-19 09:02

På Stockholmskampen som avgjordes i helgen tog lag Hellas/Boo en tredjeplats i PF12 samt en fjärde plats i PF13. 

 

Vi gratulerar båda lagen för fina insatser!

Nyheter från våra grupper
 
WEBSHOP
Samarbetspartners