Anmälan till sommarläger är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hellas Friidrottsklubb
Välkomna till friidrottens underbara värld där det finns något för alla!
Nytt år och Ny Hemsida!
Vi har i och med övergången till sportadmin nu en ny hemsida som vi hoppas på ett tydligt sätt ska göra det lättare att hitta relevant information om vår förening. 

Nu hoppas vi också att träningarna får komma igång igen efter den 24 så att vi får träffas igen!

Allt gott!

Hellas Friidrott

Föreningssmart!
2021-05-11 08:12

Hej,

Hellas Friidrott vill utvecklas som förening och har därför beslutat sig för att i år arbeta med  verktyget Föreningssmart. Föreningssmart är en enkät är som är framtagen i samarbete mellan Svensk Friidrott och RF-SISU Stockholm.

 

Frågorna i enkäten rör områden som friidrottsutveckling, föreningsutveckling och trygg friidrott. Din åsikt är viktig för oss och vi hoppas att du kommer att du tar dig tid att tycka till och påverka föreningens verksamhet i den riktning du anser. Det tar ca 10 min att svara på enkäten och dina svar kommer att vara anonyma.

 

De svar vi får in kommer att ligga till grund för föreningens kommande utvecklingsarbete.

Resultatet kommer att presenteras vid en öppen genomgång för alla medlemmar, vi återkommer längre fram med mer information kring detta.

 

Angående restriktioner!
2021-04-13 13:41

Träningarna för utomhussäsongen är igång för nästan alla våra grupper. Vi ber er föräldrar att lämna era barn på träningen och komma tillbaka när träningen är slut. Undantag gäller för de föräldrar vars barn provtränar eller i de fall där barnen behöver sina föräldrars stöd. 

Det är fortfarande viktigt att barn som är förkylda eller uppvisar symptom stannar hemma från träningen. Skulle någon aktiv uppvisa symptom på träning så får ledare ringa hem barn och ungdomar. 

Följande text är från svensk friidrotts hemsida;

"Att återuppta träning efter covid-19

I de flesta fall får unga personer milda symptom som går över på en vecka, men det är viktigt att låta kroppen återhämta sig helt innan träning inleds. Det finns risker med att börja träna för tidigt då den aktive kan få hjärt- och lungproblem. Rådet är därför att vila helt (ingen träning) i minst 10 dagar från att symptomen har upphört. Därefter kan träningen stegras försiktigt under kommande veckor." 

Vi hoppas på er förståelse i den tid som är!

Hellas friidrott  

Anmälan till Sommarlägret är nu öppen!
2021-03-09 12:51

För sjuttonde året i rad erbjuder Hellas Friidrott roliga och spännande friidrottsveckor, vi håller till 

på Björknäs IP.

Flera av våra ledare är själva friidrottare, flertalet har varit ledare på Sommarlägren under många år. På plats finns alltid vuxen med övergripande ansvar för verksamheten.

 

Ni kommer att få prova på friidrottens olika grenar som sprint, häck, höjd, längd, kast och mycket mer. Vi lär ut friidrott på ett lekfullt sätt, självklart anpassat efter ålder och mognad. Större barn får större utmaningar. Utöver friidrottsträning gör vi övningar för att stärka grupperna samt gör barnen 

delaktiga i utformandet av verksamheten under veckan.

 

Bokning och betalning sker under fliken bokning. Anmälan öppnar 1 mars. Skulle lägret ställas in på

grund av restriktioner så återbetalas pengarna. 

Lägrens tid är 9.00–15.00. Dessutom finns möjlighet till barnpassning, före och efter lägerdagen. Tider för barnpassning är 8.30-9.00 samt 15.00-16.00. Utöver kostnaden för lägret tillkommer en administrationskostnad. 

 

Grupp 1: Födda 14/13: 20 platser 

Grupp 2: Födda 12/11: 20 platser 

Grupp 3: Födda 10/09/08: 20 platser

 

https://www.hellasfriidrott.se/docs/1203/35337/Inbjudan%20sommarl%C3%A4ger.pdf

 

 

Träning för flera!
2021-02-09 08:44
Träningarna är nu igång för alla våra barn- och ungdomsgrupper. Vi har även börjat ta in nya barn i verksamheten efter att Friidrottsförbundet har ändrat sina riktlinjer. Fortfarande gäller följande;

- Stanna hemma om du är sjuk
- Tvätta händerna före och efter träningen
- Föräldrar hämtar och lämnar utanför hallen. 
Goda nyheter!
2021-01-17 10:05

Vi får från och med den 16 januari bedriva organiserad träning utomhus.  Sisu Stockholm har gått ut med följande information;  

"Nytt besked 15 januari:

✔️Smittskydd Stockholm meddelar att från och med den 16 januari går det bra att bedriva organiserad föreningsledd träning utomhus i Stockholms län. Läs mer här på Smittskydd Stockholms hemsida.

✔️Från och med den 18 januari börjar länets kommuner succesivt att öppna de utomhusanläggningar som tidigare hållits stängda. Detta kommer ske i olika takt utifrån olika förutsättningar i kommunerna. Respektive kommun informerar om vad som gäller hos dem.

✔️Den organiserade föreningsledda utomhusträningen får ske under förutsättning att det kan genomföras i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Läs mer här på Folkhälsomyndighetens hemsida"

Nyheter från våra grupper
04-07 Lomakka, 16/03 09:36 
Friidrottskul, 17/02 11:39 
Jeanette, 13/02 17:55 
 
WEBSHOP
Samarbetspartners