Sommarläger
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hellas Friidrottsklubb
Välkomna till friidrottens underbara värld där det finns något för alla!
07-10 Lindberg
En distriktsmästare i höjd och många fina prestationer på Lilla Hässelbyspelen
2022-02-20 20:35

En härlig dag i Sätrahallen på Lilla Hässelbyspelen som även kvalificerade som DM i vissa grenar. Med pandemirestriktionerna borta var det många startande och vi hade med oss 6 st från vår grupp men också många andra tävlande från Hellas som presterade fint var där, både yngre och äldre. Roligt när tävlingarna har återgått till det normala igen.

 

Jakob fortsatte sin vinstsvit i höjd med femte raka segern och var felfri upp till 1,50 m och vann både grenen och blev även därmed distriktsmästare i klassen P12. Det blev även ett brons på 60m och ett pers och fjärdeplats i kula.  Hedda var snabb och vann sitt heat på 60m och kom 4:a i finalen. Personligt rekord för Elis i kula och häck och för Vide i kula, 60m och höjd.  Love och Lukas som tävlat flera gånger redan denna säsong gjorde bra resultat idag, men det räckte tyvärr inte till nya rekord denna gång, de kommer framöver!  Härligt att ni alla var där!

 
WEBSHOP
Samarbetspartners