SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hellas Friidrottsklubb
Välkomna till friidrottens underbara värld där det finns något för alla!
Friidrottskul
Friidrottskul
2022-12-31 13:01

FRIIDROTTSKUL

Idéen med friidrottskul är att få möjlighet att träna friidrott utan att binda upp sig. Barnet kanske behöver få testa på, och kombinera friidrott med flera andra idrotter. De flesta barn börjar med friidrottskul för att sedan börja i friidrottsgrupp.

 

Inga förpliktelser På friidrottskul ställs inga krav på föräldrar att hjälpa till ideellt som funktionär eller tränare/ledare. Du bokar sex-sju gånger i taget. Passen leds av arvoderade äldre Hellasaktiva.

 

Ålder; Friidrottskul är för 6-7 åringar. År 2023 är friidrottskul för barn födda 16/17. 

 

Vilken form av träning? Barnen får prova på flera friidrottsgrenar på ett lekfullt sätt. 

 

Vad ingår? Träning med arvoderad Hellasledare de gånger ni bokat er för, lokal/arena, försäkring och diplom.

 

Kostnad för 7 gånger: 729 kr (300 i medlemsavgift). 

 

Friidrottskul har vanligtvis fyra starter/år. Anmälning görs genom bokningssidan här på hemsidan. För att få en plats på friidrottskul måste man vara medlem. Det innebär att man första gången betalar medlemsavgift och träningsavgift. När man sedan är medlem betalar man endast träningsavgift följande gånger man bokar sig på friidrottskul. Vill man sedan vara med på friidrottsläger och börja i en träningsgrupp på hösten så är man redan medlem och betalar då endast träningsavgift.

 

 

 

 

 

 
WEBSHOP
Samarbetspartners